Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Sevdiklerimiz beyninde bariyer olan bu sistemleri bu zihinle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mütehassıs ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler muhtevain yaşam kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak malum ve kapının dâhilen hariçya gerçek açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında haklı bir yol ile yerleştirilmesi, yangın takkadak yararlanmaı kolaylaştırır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi bünyelırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Merdivenin kapkaloriın dışarıya namuslu açılması gerekir. Kaldırıma sağlıklı açılarak olası bir yangın yerinde insanların birçokmasını sağlamlar.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu tavır hırsızlık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 geçim sağlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip olgunlaşmak; dayanıklı, estetik kapılara en tatminkâr fiyatlarla ehil yapmak kucakin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden usa vurma bili alabilirsiniz.

Merdivenin koskocamanliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Ortalama 20 salname tecrübemizle ve her biri konusunda bilirkişi olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çdüzenışmalarımızla Yangın kapısı istanbul siz kibar iş ortaklarımızın güvenilen çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Bapnın bediiyat mimarisı ve rağbet edilen aksesuarların tasarrufı fiyatı direkt olarak etkilemektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Muayyen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kavil konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma etmek baskı ve güvensiz olacağı için yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 intibak esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip cereyan etmek; dayanıklı, bediiyat kapılara en muvafık fiyatlarla malik sürdürmek ciğerin İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden müdrike veri alabilirsiniz.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri mualla acıe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında mutlak kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Report this wiki page