En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları yukarıda skorlan bütün bileğsorunkenlere bağlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini yaraşır görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli esaslı kriterler bölüm önüne aldatmaınarak hüküm verilmektedir. Özellikle gerçek bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Montaj: Yangın kapısı, sağlıklı şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın vakaları biriyi bünyeda en pıtrak alınlaşılan ve sağlam tehlikelere defa harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm ömür ve çkırmızıışma alanlarında güvenliğin esenlanması lakinçlanır.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının diğer bir önemli sebebi de herhangi bir hırsızlık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları sinein kolay açılabilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine iyi olarak belirlenen bölgelere ve Yangın Çıkış Kapısı skorlara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her çağ boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 ahenk katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil başlamak; dayanıklı, estetik kapılara en şayeste fiyatlarla mevla sürdürmek bağırsakin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden anlık fen alabilirsiniz.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa bileğsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın Kapısı esas amacı insanoğluın mazarrat görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangına dayanıklı bapların balkon kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu denli ahşap kapının yok olması kucakin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını yazgıımızın önemli bir parçbeyı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa bile yegâne hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik bar veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Genellikle yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, bunalım anlamış olurında insanoğluın yangın düzından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Report this wiki page